Најмалиот џин Џуџо и најголемото џуџе Џино (аудио-верзија)

од Николина Андова Шопова


Читаше: Марија Каева

Дизајн на звук: Тони Стевковски

Илустрација: Наталиа Лукомска


Прочитајте ја песната ТУКА.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s