Песната на Лумалу (аудио приказна)

од Билјана С. Црвенковска https://soundcloud.com/cudna-suma-938996674/pesnata-na-lumalu-bilana-s-tsrvenkovska Читаше: Марија Каева Дизајн на звук: Тони Стевковски Илустрација: Сања Симоска Приказната ПЕСНАТА НА ЛУМАЛУ можете да ја прочитате ТУКА.