Азбука со Тео и Мина – буквата Њ

Њ ја има во дуња и диња
во коњ, нилски коњ и свиња
во Њујорк, њоки и сирење
во јадење, капење и свирење.

Каде уште Њ се крие?
Размислете сега вие!Текст: Бела Роси; илустрации: Свага; дизајн: Чудна шума; препев: Билјана Црвенковска

Сите права се задржани.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s