Азбука со Тео и Мина – буквата А

А ja има во Ана
во Андреј и Андријана
во ананас и банана
во антилопа и за савана
во автомобил, авион и ракета
во астронаут и планета
во ајкула и морска ѕвезда
во приказна и принцеза.

Каде уште А се крие?
Дополнете сега вие!

Текст: Бела Роси; илустрации: Свага; дизајн: Чудна шума; препев: Билјана Црвенковска

Сите права се задржани.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s