Професионалец

од Ванчо Полазаревски и Наташа Костовска

Која професија ви е омилена? 
Што сакате да бидете кога ќе пораснете?

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s